Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Και τώρα η κούπα!


Η Βουλιαγμένη εξασφάλισε πανηγυρικά την πρόκρισή της στο φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Καπ γυναικών μετά τη νίκη επί της Σαμπαντέλ, με τις Μελιδώνη και Τσουκαλά να δίνουν το σύνθημα για την κούπα! Το συγκρότημα του Λαιμού θα δώσει ξανά το παρών στην τελική φάση
της μεγάλης διασυλλογικής διοργάνωσης της γυναικείας υδατοσφαίρισης μετά το 2010, με στόχο φυσικά να βρεθεί ξανά στο πιο ψηλό σκαλοπάτι της Ευρώπης.
Άλλωστε τα κορίτσια του Κώστα Δήμου γνωρίζουν από… κορυφές, όχι μόνο λόγω της Εθνικής, αλλά και των ευρωπαϊκών τροπαίων που έχουν πανηγυρίσει με τη Βουλιαγμένη και καθιστούν την ομάδα ως μια από τις κορυφαίες της γηραιάς ηπείρου τα τελευταία χρόνια.
«Ήταν ομάδα στα μέτρα μας. Δεν αγχώθηκα καθόλου όταν πλησίασαν στο σκορ , ήταν φυσιολογικό θα έλεγα. Μπορούμε και φέτος να κατακτήσουμε το τρόπαιο», ήταν τα λόγια της αρχηγού Άντις Μελιδώνη στην επίσημη σελίδα της ομάδας.
 Όσο για το φάιναλ φορ; Η Βουλιαγμένη θα βρεθεί εκεί με τρεις παλιές γνώριμες, την Οριζόντε Κατάνια, την Προ Ρέκκο και τη ρωσική  Κίρισι. «Είναι μια δύσκολη χρονιά λόγω της Εθνικής ομάδας και των διακοπών του πρωταθλήματος αλλά η Βουλιαγμένη έχει αποδείξει και κατά το παρελθόν ότι μπορεί να διεκδικήσει τίτλους τέτοιου βεληνεκούς και μπορεί να τους κατακτήσει», κατέληξε.

Τσουκαλά: «Πάμε για να το πάρουμε»
 Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις της Χριστίνας Τσουκαλά, που ήταν από τις κορυφαίες, με τέσσερα τέρματα κόντρα στις Ισπανίδες, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ. «Ξέραμε ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα. Το γεγονός ότι ηττηθήκαμε στην Ισπανία ευθυνόταν στο ότι εκείνη τη μέρα δεν κάναμε καλό παιχνίδι και δεν είχαμε καλή απόδοση. Πάντως, είχαμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και ξέραμε ότι μπορούμε να νικήσουμε με διαφορά μεγαλύτερη των δύο γκολ, ώστε να πάρουμε εμείς την πρόκριση».
 Για τις πιθανότητες κατάκτησης του Ευρωπαϊκού είπε: «Είναι αρκετά δύσκολο να αναδειχθούμε πρωταθλήτριες. Οι άλλες τρεις ομάδες, είναι πολύ καλές και με πολύ ταλέντο. Φυσικά, εμείς πάμε για να το πάρουμε, θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας και ό,τι βγει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου