Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Για τη νίκη και την πρόκριση


Με στόχο τη νίκη με διαφορά δύο τερμάτων και την επιστροφή στο φάιναλ-φορ του Τσάμπιονς Καπ, μετά από απουσία ενός χρόνου, η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης της Βουλιαγμένης υποδέχεται την Τετάρτη στις 18:00 τη Σαμπαντέλ, στον δεύτερο προημιτελικό της διοργάνωσης. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων, στη Βάρη, αφού η LEN δεν επιτρέπει τέτοια εποχή τη διεξαγωγή ευρωπαϊκών αγώνων σε ανοιχτά κολυμβητήρια, όπου είναι του Λαιμού.

Στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, που έγινε την περασμένη εβδομάδα στην Ισπανία, η κάτοχος του τίτλου Σαμπαντέλ επικράτησε με 14-13, σκορ που όμως δεν της δίνει σε καμία περίπτωση ουσιαστικό προβάδισμα. Στο «στρατόπεδο» του ΝΟΒ υπάρχει η πεποίθηση ότι η ομάδα του Κώστα Δήμου είναι καλύτερη από τις Ισπανίδες και καλείται να το αποδείξει αύριο, παίρνοντας τη νίκη με +2 και την πρόκριση στην τετράδα.
Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι της Βουλιαγμένης είναι το μοναδικό που παραμένει «ανοιχτό», καθώς στα υπόλοιπα η πρόκριση έχει ουσιαστικά κριθεί. Τα εισιτήρια για το φάιναλ-φορ «τσεκάρουν» αύριο οι ιταλικές Οριζόντε Κατάνια και Προ Ρέκο και η ρωσική Κίνεφ Κίρισι.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων ρεβάνς της προημιτελικής φάσης (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):
ΤΕΤΑΡΤΗ 7/3
Κίνεφ Κίρισι (Ρωσία)-Στουρμ (Τωσία)               (14-7)
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ-Σαμπαντέλ (Ισπανία)                   (13-14)
Προ Ρέκο (Ιταλία)-Λίβερπουλ (Μ.Βρετανία)          (20-7)
Οριζόντε Κατάνια (Ιταλία)-Μάντσεστερ (Μ.Βρετανία) (16-10)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου