Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Στην εθνική γυναικών η Ντελ Σότο

Η Ισπανίδα Πατρίσια Ντελ Σότο αναμένεται να κληθεί στην εθνική γυναικών όταν οριστικοποιηθεί η εξασφάλιση της ελληνικής υπηκοότητας.

Το όνειρο της Πατρίσια Ντελ Σότο αναμένεται να γίνει πραγματικότητα. Η Ισπανίδα τερματοφύλακας που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας θα πάρει την ελληνική υπηκοότητα.
Όταν γίνει αυτό, σύμφωνα με δημοσιεύματα, το όνομα της θα βρίσκεται ανάμεσα στις κλήσεις της εθνικής γυναικών για το προ-ολυμπιακό τουρνουά

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης ενδέχεται να καλέσει την Ντελ Σότο στην προετοιμασία που αρχίζει στις 12 του μήνα.
Η Ντελ Σότο δεν αγωνίστηκε με τη ΝΕ Πατρών το Σάββατο (3/3). Βρισκόταν στη Βαρκελώνη και θα επιστρέψει στη χώρα μας για να περάσει από... συνέντευξη αυτή την εβδομάδα.
Η πρώην τερματοφύλακας της Βουλιαγμένης πασχίζει περισσότερο από δώδεκα μήνες να πάρει την ελληνική υπηκοότητα.
Θυμίζουμε πως τα τελευταία δύο χρόνια βασική τερματοφύλακας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι η Έλενα Κούβδου η οποία αντικατέστησε τη Ντελ Σότο κάτω από τα δοκάρια στη Βουλιαγμένη, όταν η τελευταία προχώρησε στην απόκτηση της Ρωσίδας Σοφία Κονούκ την περσινή σεζόν.
Αναπληρωματικές της Κούβδου στη Σαγκάη ήταν η Ελένη Γουλα και η Χρυσή Διαμαντοπούλου στο Αϊντχόφεν. Η τελευταία, έφηβη ακόμα, πήρε χρόνο συμμετοχής στον τελικό.
πηγή:http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου