Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Έγραψαν για μας


Ένα νέο αθλητικό σωματείο συγκροτήθηκε πρόσφατα στα Γιάννινα, από ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα του Πόλο και θέλουν να το κάνουν περισσότερο γνωστό στην πόλη μας.
Πρόκειται για τον Αθλητικό Όμιλο «Πύρρος Ιωαννίνων» ο οποίος, έχοντας στο δυναμικό του δύο έμπειρους προπονητές, τους Μιχάλη Λώλη και Ανδρέα Δούρο, αμφότεροι παίκτες της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας, συγκρότησε ήδη τμήματα αρχαρίων αθλητών ηλικίας 7 έως 10 ετών.
Τα αγόρια και τα κορίτσια που αποφάσισαν να ασχοληθούν με το άθλημα του Πόλο, το οποίο βρίσκεται αυτή την περίοδο σε άνοδο στην χώρα μας, θα κάνουν τις προπονήσεις τους στο κλειστό Κολυμβητήριο του ΕΑΝΚΙ, στην Λιμνοπούλα, ξεκινώντας φυσικά με μαθήματα κολύμβησης.
Γίνεται γνωστό ότι συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα αρχαρίων του «Πύρρου». Δεκτά γίνονται αγόρια και κορίτσια από 7 έως 10 ετών. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6946642820 (Χρυσ. Χαρίση) και 6948904849 (Μιχ. Λώλης), και στο e-mail: Pyrrosioanninwn@hotmail.gr.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Πύρρος Ιωαννίνων 
Το Δ.Σ. του Α.Ο. «Πύρρος» Ιωαννίνων έχει την εξής σύνθεση:
Πρόεδρος Χρυσούλα Χαρίση, Αντιπρόεδρος Νίκος Σκόρδος, Γραμματέας Παναγιώτης Ζαβιτσάνος, Ταμίας Μιχάλης Καρέτσος και Έφορος Κων/νος Αλεξίου.
Σε δηλώσεις της η κ. Χαρίση τόνισε τα εξής: «Στόχος του Συλλόγου μας είναι ένας και μοναδικός. Nα μεταδώσουμε την αγάπη μας για το Πόλο, αυτό το γοητευτικό και παράλληλα ξεχωριστό άθλημα, που γυμνάζει σώμα και πνεύμα, σε όσο το δυνατόν περισσότερα Γιαννιωτόπουλα. Γι' αυτό καλούμε γονείς που έχουν παιδιά ηλικίας από 7 έως 10 ετών να τους δώσουν την ευκαιρία μέσω του «Πύρρου» να δοκιμάζουν την μοναδική εμπειρία της ενασχόλησης με το Πόλο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου